Tuesday, 24 February 2015

Dromen, kansen zien en ... actie!


Doodeng, maar soms moet het ...
Als je een droom hebt die groot is, moet je uit je 'comfort zone' stappen en handelen om hem te verwezenlijken.

Niemand kan voor jou het juiste moment bedenken. Alleen jij, met je droom, weet wanneer je moet doorpakken. 

Alleen jij, met je droom, kan een begin maken en beseffen dat je 'goed bezig' bent. Om echt iets te bereiken moet je beginnen en volhouden.

Om echt je droom te bereiken is het fijn als anderen je steunen en toch ... jij bent je eigen belangrijkste supporter. En als alles tegenvalt? Niets oplevert? Cynische reacties oproept? Dan ben je dankbaar richting je supporters inclusief jezelf. 

Je supporters steunden je niet omdat ze hoopten rijk te worden van jouw droom :-) Let goed op! Wie kan JIJ steunen? Je kind met een grote droom? Je buurman? Je zus? De directeur van de zaak waar je werkt? 

Vertel wat je droom is aan anderen. Waar je ook bent! Ik heb het gedaan in Denver: doodeng! Maar het was een uitgelezen kans: mijn droom vertellen in een soort TED-talk. Als ik die kans liet schieten ...         

Ik ben alleen vergeten om het aantal te noemen en dat is ook heel belangrijk. Bij deze: 500.000 mensen wil ik bereiken. Op een heel bijzondere manier wil ik mensen met elkaar verbinden dmv "inspire to empower-berichten" via mail.  

Mail me als je iemand kent die je niet wilt vergeten ...

Ella
PS en als het niet lukt? Wees trots dat je het geprobeerd hebt! Er zijn niet zo veel mensen die uit hun comfort zone stappen, kansen zien en actie tonen. Jij wel!

No comments:

Post a Comment